Suc de morcovi şi citrice
- 200 ml suc de morcovi
- 1 linguriţă ghimbir proaspăt
- sucul de la o 1/2 lămâie
- sucul de la 1/2 portocală
Se mixează ingredientele şi se bea proaspăt.
Nectar de portocale şi mere
- 8 portocale
- 2 mere decojite
Se mixează în sucul de la opt portocale 2 mere decojite, tăiate bucăţi. Se serveşte proaspăt, eventual cu gheaţă.
Ceai
- frunze proaspete de cimbru sau rozmarin
- busuioc
- suc de lămâie
- 250 ml apă
- zahăr, eventual
- toacă frunzele proaspete de cimbru sau rozmarin (sau orice alte frunze proaspete de ceai) şi pune-le într-un castron
- fierbe 250 ml apă şi pune peste frunze, se lasă 3-5 minute
- strecoară şi serveşte ceaiul după preferinţe cu zahăr şi suc de lămâie
Limonadă
- 3 lămâi
- 200 gr zahăr
- 900 ml apă fiartă
- stoarce lămâile în storcătorul de citrice
- fierbe 900 ml apă
- pune pulpa în castron cu apa fierbinte şi zahărul, lasă-le până se răceşte
- adaugă când s-a răcit sucul de lămâie
- serveşte rece, de la frigider
Cocktail de cacao
- 1/2 banană
- 2 linguriţe cacao
- 2 linguriţe de zahăr brun
- 200 ml iaurt
Se mixează toate ingredientele, se serveşte proaspăt.
Kiwidaiquiri
- 200 gr kiwi, curăţat şi tăiat
- 20 ml suc de pere
- 20 gr lămâie zdrobită
- 20 ml sirop de zahăr
- 200 gr gheaţă zdrobită
Se mixează toate ingredientele la blender şi se serveşte proaspăt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu