luni, 25 mai 2009

salate


Salată de creveţi


Ingrediente

500 g creveţi mici, prefierţi
2 ouă fierte, tari
100 g maioneză
1 lămâie
1 legătură de ceapă verde sau 1 ceapă roşie
mărar proaspăt
sare, piper


Preparare






1. Se storc creveţii bine de apă. Se toacă mare cu un cuţit bine ascuţit. Se pun într-un bol încăpător.





2. Se curăţă ouăle fierte; se taie cubuleţe şi se pun peste creveţi.








3. Se taie ceapa mărunt şi se pune în bol









4. Se adaugă maioneza, zeama de la o lămâie




5. Se amestecă totul în bol, se pune sare şi piper după gust. Se adaugă mărar proaspăt tocat mărut. Se serveşte pe felii de pâine prăjită.


Şi...o mică pauză - dacă tot aveţi lămâia la îndemână tăiaţi o felie în patru şi serviţi un shot de tequila ca să meargă mai bine gătitul...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu